marți, 25 mai 2010

Viitorul Vedea Unirea Vanatori 2-2

Meci la care au lipsit cativa,meci in care au intrat si cativa juniori,sa se obisnuiasca cu echipa mare.Ratari destule,de ambele parti cu cativa jucatori de la gazde,nervosi si frustrati care loveau in teren si se certau,in loc sa joace ceva.Nu-i de mirare ca-s pe ultimul loc.

10 comentarii:

  1. asviitorulvedea26 mai 2010 la 08:22

    rautacisme....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eiiii,si eu intru pe forumul vostru.Sper sa fie cum ziceti voi,sa nu pice nimeni,ar fi pacat pentru stadionul care-l faceti.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. pacat de terenul care o sa il faceti ,echipa e de liga a 8 a

    RăspundețiȘtergere
  4. asviitorulvedea28 mai 2010 la 12:51

    knd spui k echipa e de liga 8 la c te referi?!? probabil la banii pe care nu ii dam arbitrilor cum fac ceilalti d liga 4... respect pt unirea vanatori, e o echipa frum dar s nu se uite cum au castigat in tur cu 2-1! d aici ne dam seama k uneori ar treb s ne uitam in "ograda proprie"!
    oricum, bafta baieti!

    RăspundețiȘtergere
  5. Atentie,pe comentarii scrie cine vrea.N-am fost eu,da? :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ma refeream la faptu cum ati jucat meciu retur cu noi.sunteti niste bulangii.va meritati soarta,BAFTA IN ONOARE,ACOLO VA E LOCU!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. asviitorulvedea31 mai 2010 la 09:11

    dak ai fi avut onoare mai "anonimule" te-ai fi semnat, nu ai fi jignit k un las! nu inteleg dc vb la general si dc esti asa inversunat impotriva aceste echipe... eu nu o s fac asa si nu o s imi schimb parerea despre Vanatori doar pt simplul fapt k un frustrat k tine nu are cei 7 ani d acs!
    FAIR PLAY

    RăspundețiȘtergere
  8. daca tu crezi ca io sant las,sa fie asa dar voi ca ati jucat ca niste cizme,ce sunteti?nu crezi ca voi sunteti frustrati?cum ati fost voi primiti aici???oricum Bafta in onoare.bn ca am scapat de voi!!!!semnat cineva din preajma echipei!!!lol

    RăspundețiȘtergere

Astept comentariile si parerile voastre.Sunt importante.